En miljon-vallen passerad

Talakuten en miljon besökare

Skriver inte så ofta här på bloggen men idag kan jag inte låta…Känner mig så väldigt stolt över att Talakuten den 14 januari 2016 fick sin miljonte besökare!

Hade varit coolt att få en  bild av räkneverket när den slog om till 1.000.000 men man kan inte få allt. Sent på torsdagskvällen gick jag in för att kolla och då såg det i alla fall ut så här:

Blogg statistik

Mer än en miljon gånger har alltså Talakuten  visats för besökare. Att sidan skulle bli så stor hade jag aldrig kunnat tänka mig när jag startade sajten för drygt fyra år sedan!

Vet inte hur man spårar vem som var besökare nr 1.000.000. Så jag säger bara:
TACK till alla besökare för att ni gjorde rekordet möjligt.

Talakuten är mitt roliga hobby-projekt. Jag älskar att känna att jag hjälper festtalare i bryderi att göra ett kul, kort och retoriskt snyggt tal! Brukar skoja om att jag gör en insats för folkhälsan. Tala inför grupp är ju något vi svenskar i gemen är ovana vid, därför blir vi lätt nervösa när vi måste få ur oss ett tal. Och så är det förstås även trevligt för alla fest-deltagare att få lyssna till bra tal som inte segar iväg (-:

Framöver kommer en sida om avslutningstal, inte minst för alla rektorer och lärare som vår och höst behöver säga några ord till elever, personal och föräldrar!

Annonser

Om TalAkuten

Jag som skriver bloggen är retorikambassadör, författare och journalist. Det ska vara enkelt och roligt att hålla tal! Talakuten är alla ängsliga talares skyddsängel. Sajten är mitt bidrag till folkhälsan. Ingen ska behöva vara rädd för att hålla tal, ALLA kan lära sig att tala som ett proffs! Mina böcker är pepprade med praktiska och konkreta tips. Karismakoden kom 2006 och har sålt i över 40.000 ex (översatts till norska, finska och danska). 2011 kom Alla kan tala, en konkret och praktisk handbok i konsten att hålla ett tal eller en presentation på jobbet, i skolan eller någon annanstans.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s